Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Weijs
Herstraat 58
5961 GK HORST

Openingstijden

Ma: 12.00 - 18.00 uur
Di: 08.30 - 18.00 uur
Wo: 8.30 - 18.00 uur
Do: 8.30 - 18.00 uur
Vr: 08.30 - 21.00 uur
Za: 08.30 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Drankenhandel-Slijterij Weijs úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

U bent hier:
Weijs
Aperitief
Port
Exclusief topSlijter
Aanbieding

KROHN Colheita Port 2003

(0,0 / 5)
KROHN Colheita Port 2003
Het Porthuis Krohn werd in 1865 opgericht door de jonge Noren Theodor Wiese en Dankert Krohn. Vele generaties lang is dit traditionele huis in handen van de Portugese familie Carneiro geweest. Helaas was er binnen de familie Carneiro geen opvolging en in 2012 werd het bedrijf overgedragen aan het Portugese familie bedrijf the Fladgate. Tot het bedrijf Wiese & Krohn behoort ook de 'Quinta do Retiro' en dit ligt in één van de beste delen van de Dourovallei, de Rio Torte. Van deze Quinta komt een gedeelte van de druiven voor de betere ports maar ook voor de eigen Vintage port. Krohn is één van de weinige onafhankelijke familiebedrijven die in Oporto zijn overgebleven en vooral bekend is om zijn Colheita en Vintage Port.
Colheita is een tawny port met jaartal aanduiding. De minimale rijping op vaten is 8 jaar, maar is over het algemeen veel langer. De botteling vindt plaats vlak voor de verkoop. Op het etiket staan het oogstjaar en de datum van botteling aangegeven.
€ 17,99
Fles
Huidige voorraad: 2
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Portugal
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
20% vol
Soort port
Colheita
Kleur
Rood
Geur
Vooral de aroma',s als koffie en chocolade zijn in een colheita te ontdekken.
Smaak
Over het algemeen de smaak karakteristieken van gedroogd fruit en noten, zoals vijgen, abrikoos, amandelen en hazelnoten en met lange fijne tonen van karamel.
Afdronk
Vol van gedroogd fruit en een heerlijke afwerking.
Wijn-spijs
Neem een ​​Colheita-port na de maaltijd met romige kazen zoals Brie en Camembert uit Frankrijk of Serra uit Portugal. Neem het ook met gegrilde kastanjes of crème brulé. Als u een roker bent, mis dan niet de kans om te genieten van een Colheita met een goede sigaar.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review