Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Weijs
Herstraat 58
5961 GK HORST

Openingstijden

Ma: 09.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 21.00 uur
Za: 08.30 - 17.00 uur
Zo: 09.00 - 17.00 uur

Extra koopzondagen: 16-12 van 12:00 - 17:00 uur, 23-12 9:00 - 17:00 uur en 30-12 van 10:00 - 17:00 uur

Drankenhandel-Slijterij Weijs úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Sappige bierburgers

sappige bierburger.jpg

Koken en genieten met bier & wijn

Sappige bierburgers

Benodigdheden:

  • 600 gram rundergehakt
  • Half  flesje lentebock
  • 80 ml worcestersaus (of ketjap)
  • snufje knoflookpoeder
  • snufje zout
  • snufje versgemalen zwarte peper naar smaak

Bereidingswijze bierburger   

Maak van het gehakt vier hamburgers.  Meng het bier, worcestersaus, knoflookpoeder, zout en peper. Giet de marinade over de hamburgers en zet ze 15 minuten in de koelkast. Draai de hamburgers om en marineer nog eens 15 minuten. Bak de hamburgers in een grilpan. Gril de burgers tot de gewenste mate van gaarheid, ongeveer 5 minuten per kant voor well done. Heerlijk op een broodje met sla, tomaat, komkommer en eigengemaakte whiskysaus.

Bereidingswijze whiskysaus

100 ml mayonaise, 100 ml crème fraiche, 1 el chilisaus, peper en zout 
15 ml whisky, paprikapoeder, 3 el ketchup.
Alles goed met elkaar vermengen.

« Terug