Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Weijs
Herstraat 58
5961 GK HORST

Openingstijden

Ma: 12.00 - 18.00 uur
Di: 9.00 - 18.00 uur
Wo: 9.00 - 18.00 uur
Do: 9.00 - 18.00 uur
Vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 08.30 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

Drankenhandel-Slijterij Weijs úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Inspiratie

‘The Perfect Match’ Griekse Salade & Phebus Malbec Rosé

Phebus Mendoza Malbec Rosé -pasta gerecht - uw topSlijter - Cocktail.png De druiven voor de Phebus Malbec Rosé, komen uit de beste gebieden in Mendoza. Daar zijn de omstandigheden ideaal voor de Malbec en andere druivensoorten. Deze gebieden representeren het beste van... lees verder

Asperges op klassieke wijze met een mooi glas Lifili Bianco Salento!

Lifili Bianco Salento IGP - asperges - uw topSlijter gerecht .png De wijngaarden van A6Mani zijn gelegen in de regio Salento, het schiereiland in het zuiden van Puglia- de bekende hak van Italië. In deze unieke regio met de ijzerrijke rode klei/kalkbodems en ... lees verder

Zalm-avocado op toast met een heerlijk glas Aumérade Style Côtes de Provence Rosé!

Gerecht - zalmcarpaccio - Aumérade Style Côtes de Provence Rosé - uw topSlijter .png Provence rosé wijnen zijn herkenbaar door de lichte, bleke kleur en het aangename karakter en de fruitige aroma’s. En wie lente zegt, roept Rosé! En dat gepaard met een heerlijk gerecht met zalm. ... lees verder

Tiramisu met citroen en Limoncello Di Fiorito

Citroen tiramisu met Limoncello Di Fiorito - uw topSlijter gerecht.png Tiramisu is een Italiaans dessert. Vrijwel iedereen kent dit overheerlijke dessert maar wist u dat het per toeval pas ontdekt is in de jaren 70 van de vorige eeuw? Ado Campeol, eigenaar van ... lees verder

In bruin bier gestoofde gehaktballetjes met bladerdeeg en een glas Pasas Monastrell!

In bruin bier gestoofde gehaktballetjes met bladerdeeg - Pasas Monastrell - gerecht - uw topSlijter. Een stoofmaaltijd die het gehele jaar kan. Of het nu koud of warm is, een lekker gehaktballetje gaat er eigenlijk altijd wel in. Maar ditmaal in een krokant jasje! Neem hier een glas Pasas ... lees verder