Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Weijs
Herstraat 58
5961 GK HORST

Openingstijden

Ma: 12.00 - 18.00 uur
Di: 9.00 - 18.00 uur
Wo: 9.00 - 18.00 uur
Do: 9.00 - 18.00 uur
Vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 8.30 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

Drankenhandel-Slijterij Weijs úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

úw topSlijter

Weijs - úw topSlijter


Drankenhandel-Slijterij Weijs biedt naast een uitgebreid wijn, bier, whisky en gedistilleerd assortiment in de zaak aan de Herstraat in Horst, verschillende mogelijkheden tot het verzorgen van feesten en partijen. Daarnaast organiseren we jaarlijks verschillende evenementen waarbij het proeven van wijn of gedistilleerd centraal staat.

Slijterij

In de slijterij is een ruim assortiment van wijnen, bieren, whisky's  en gedistilleerd te vinden. Vele wijngebieden wereldwijd zijn in ons wijnassortiment vertegenwoordigd. Onze medewerkers staan voor u klaar en kunnen u adviseren bij de keuze voor de juiste wijn. Verschillende medewerkers hebben vakopleidingen gevolgd om u te kunnen voorzien van het beste advies. Onze medewerkers kunnen u ook helpen bij de keuze voor gedistilleerd of (speciaal) bier.  Er is ook een ruim assortiment whisky's aanwezig, het vaste assortiment wordt hierbij aangevuld met wisselende ‘limited editions’ whisky's. Ons bierassortiment is onlangs nog uitgebreid met een groot aantal bijzondere speciaalbieren, u kunt altijd bij ons terecht voor een bijzondere fles!

In de slijterij vindt u tevens verschillende geschenkverpakkingen. Zit hier niet bij wat u wenst dan kan er altijd een geschenkverpakking voor u worden samengesteld!

Wist u dat we sinds november 2015 een wijntapinstallatie in onze winkel hebben? Hiermee kunnen we u in de winkel verschillende wijnen laten proeven. Hierdoor bent u verzekerd van een wijn die u lekker vindt!

Feestverzorging

Heeft u iets te vieren? Wij verzorgen graag uw feestje! Samen met u maken we, op basis van uw voorkeuren, de bestelling op. Wij komen de bestelling bezorgen en ophalen. Komt u erachter dat u toch te weinig hebt besteld, dan zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en kan er eventueel bijgehaald worden. Service staat bij ons voorop.

Topslijter formule - altijd sprankelend

De formule úw topSlijter is een samenwerkingsverband van ruim 100 zelfstandige slijters. Hiermee is úw topSlijter de derde slijterijketen van Nederland. Door het voeren van hun eigen naam met de toevoeging úw topSlijter geven de leden duidelijk aan dat zij lokale slijters zijn die graag een stapje meer zetten voor hun klanten.

De topSlijters zijn echte speciaalzaken met een groot assortiment.  Naast de bekende nationale en internationale merken vindt u bij úw topSlijter ook een groot aantal huismerken en eigen importen. Stuk voor stuk producten die met zorg zijn gekozen en een hoge kwaliteit bieden voor een redelijke prijs. Dat geldt bijvoorbeeld voor cognac, whisky, binnenlands gedistilleerd en natuurlijk voor wijn uit alle streken van de wereld.

Zo is Les Grandes Caves d’Albret Merlot/Cabernet Sauvignon, die in 2008 door de Consumentenbond als beste is getest onder 500 wijnen tot € 8,-, bij elke topSlijter te vinden. Bij ons te koop voor de lage prijs € 5,99 per fles en op een doos ontvangt u nog eens 8 % korting.

Voor geschenken bent u bij Weijs úw topSlijter aan het juiste adres. Of het een kant en klare geschenkverpakking is of een geschenk op maat, úw topSlijter maakt er een fraai cadeau van!