Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Weijs
Herstraat 58
5961 GK HORST

Openingstijden

Ma: 12.00 - 18.00 uur
Di: 8.30 - 18.00 uur
Wo: 8.30 - 18.00 uur
Do: 8.30 - 18.00 uur
Vr: 08.30 - 20.00 uur
Za: 08.30 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Drankenhandel-Slijterij Weijs úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Voorwaarden feestverzorging

Voorwaarden feestverzorging

Wijziging voorwaarden 1-3-2021
Het is inmiddels 2 jaar gelden dat we de zaak van onze ouders overgenomen hebben. Een stap waar we tot op heden geen moment spijt van hebben gehad. Iedere dag opnieuw staan we graag voor jullie klaar met advies over onze mooie producten. We zijn ons steeds meer gaan specialiseren in wijnen, whisky’s en speciaal-bieren. Dit is iets waar we richting de toekomst verder in willen groeien. Daarnaast is en blijft de levering van een totaalpakket aan dranken aan horeca, bedrijven en sportkantines een belangrijke tak van ons bedrijf.

Al jarenlang verzorgen we ook met veel plezier feesten en partijen. Echter, na een zorgvuldige analyse hebben we besloten dit per 1 maart 2021 op enkele punten onze voorwaarden te wijzigen. De volgende zaken zijn gewijzigd:
- Bier kan alleen per volle krat van hetzelfde soort retour
- Frisdranken nemen we niet retour, uitgezonderd feesten vanaf 100 personen 
- Wijnen mogen per fles retour (mits in verkoopbare staat)
- Voor de levering van glaswerk vragen wij een kleine vergoeding van € 2,50 per krat glazen
- Voor kleine bestellingen geldt een ordertoeslag. Bij betalingen benen de € 300,- reken wij € 30,- verwerkings (handelingskosten)

Overige voorwaarden 
Alles dient schoon retour te komen, indien dit niet het geval is, worden schoonmaakkosten in rekening gebracht. Wij leveren alleen op begane grond die gelijkvloers en verhard is. Mocht u een tuin met kiezels of verhogingen hebben dan leveren wij tot daar. U kunt dan zelf de materialen op een andere plek zetten. U kunt betalen in de winkel of overmaken nadat u een digitale factuur heeft ontvangen. 
Wij kunnen vragen om een aanbetaling.

Wijzigingen:

Uw bestelling aanvullen of wijzigen kan tot 1 week voor levering, mits de voorraad strekt.

Annuleren:

Tot 2 weken voor aanvang van levering kan een bestelling kosteloos worden geannuleerd, hierna zijn wij genoodzaakt de volgende kosten in rekening te brengen:

  • Annulering binnen 2 tot 1 week voor levering/afhaal: 50% van de kosten van de verhuurmaterialen worden in rekening gebracht
  • Annulering binnen 1 week tot 2 dagen voor levering/afhaal: 80% van de kosten van de verhuurmaterialen worden in rekening gebracht
  • Annulering binnen 2 dagen voor levering/afhaal: 100% van de kosten van de verhuurmaterialen worden in rekening gebracht
  • Bestellingen zonder verhuurmaterialen kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 1 week voor levering/afhaal. Voor annuleringen binnen 1 week voor levering/afhaal worden € 20,- annuleringskosten in rekening gebracht.