Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Weijs
Herstraat 58
5961 GK HORST

Openingstijden

Ma: 12.00 - 18.00 uur
Di: 08.30 - 18.00 uur
Wo: 08.30 - 18.00 uur
Do: 08.30 - 18.00 uur
Vr: 08.30 - 20.00 uur
Za: 08.30 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Drankenhandel-Slijterij Weijs úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Voorwaarden feestverzorging

Voorwaarden feestverzorging

Het is inmiddels 2 jaar gelden dat we de zaak van onze ouders overgenomen hebben. Een stap waar we tot op heden geen moment spijt van hebben gehad. Iedere dag opnieuw staan we graag voor jullie klaar met advies over onze mooie producten. We zijn ons steeds meer gaan specialiseren in wijnen, whisky’s en speciaal-bieren. Dit is iets waar we richting de toekomst verder in willen groeien. Daarnaast is en blijft de levering van een totaalpakket aan dranken aan horeca, bedrijven en sportkantines een belangrijke tak van ons bedrijf.

Al jarenlang verzorgen we ook met veel plezier feesten en partijen. Echter, na een zorgvuldige analyse hebben we besloten dit per 1 maart 2021 anders vorm te gaan geven. Vanaf deze datum gelden de volgende voorwaarden voor feesten en partijen:

  • Voor bestellingen met een eindafrekening kleiner dan € 300,- geldt een ander verhuurtarief en kunnen bestelde dranken niet geretourneerd worden. Deze kleinere bestellingen leveren wij alleen in de gemeente Horst aan de Maas. 
  • Bij bestellingen met een eindafrekening vanaf € 300,- nemen we volle kratten bier van hetzelfde soort, onaangebroken vaten bier en volle dozen wijn (mits in verkoopbare staat) retour. Frisdranken kunnen niet retour. Uitzondering feesten boven de 100 personen (eindafrekening van minimaal € 600,-). Deze bestellingen leveren we in ons gehele bezorgingsgebied.
  • Afhalen blijft in alle gevallen natuurlijk mogelijk. Hier mogen de volle kratten bier/ dozen wijn van een soort retour (mits in verkoopbare staat). Bij retourneren gelden er handelingskosten: bij betalingen beneden de € 100,- wordt er € 15,- aan handelingskosten in rekening gebracht. Beneden de € 300,- zijn de handelingskosten € 10,-.
  • Voor het leveren van glaswerk bij een bestelling vragen we een kleine vergoeding van € 2,50 per bak glazen. Glazen dienen schoon retour te komen, anders worden er schoonmaakkosten (€ 4,50 per bak) in rekening gebracht.

Eindtarief is exclusief statiegeld en inclusief BTW. Mocht u gekozen hebben voor onze feestverzorging met retourservice (volle kratten/dozen) en het eindtarief komt uit onder de € 300, dan wordt de eindafrekening aangevuld met handelingskosten tot € 300.

Voorwaarden feestverhuur tabel 1-3-2021.PNG