Webshop
Exclusief topSlijter
Aanbieding
Wijnproeverij
Jaarwijn
Bier van de maand
Wijn van de maand
Malt van de maand
Rum van de maand

WIJN & SPIJS AVOND (2e datum!)
Het combineren van wijn & spijs – een spannend avontuur
Het vinden van de juiste wijn bij een gerecht is niet altijd eenvoudig. Bij de wijn & spijs-avond op dinsdag 16 mei leer je waar je bij deze smaakvolle zoektocht op kunt letten en beleef je waarschijnlijk ook enkele verrassingen.
De avond wordt verzorgd door Heinz Maahs, vinoloog van de Wijnacademie en ervaren begeleider van wijn & spijs-avonden. Uitgangspunt bij het wijn & spijs-avontuur is de theorie van Peter Klosse, restaurateur en internationaal erkend smaakdeskundige.
Na een korte inleiding worden 4 hapjes/kleine gerechten geserveerd, in combinatie met telkens 2 tot 3 wijnen. Doel hierbij is om aan de hand van een proefschema tot een beoordeling van de verschillende combinaties te komen. De ervaring leert dat een wijn & spijs-avond de ideale plek is om ervaringen uit te wisselen en tot nieuwe ontdekkingen te komen.
Tip: houd bij de avondmaaltijd op 16 mei rekening met de hapjes/kleine gerechten die ‘s avonds worden geserveerd.
Wellicht tot ziens op dinsdag 16 mei!
Het combineren van wijn & spijs – een spannend avontuur
Het vinden van de juiste wijn bij een gerecht is niet altijd eenvoudig. Bij de wijn & spijs-avond op dinsdag 16 mei leer je waar je bij deze smaakvolle zoektocht op kunt letten en beleef je waarschijnlijk ook enkele verrassingen.
De avond wordt verzorgd door Heinz Maahs, vinoloog van de Wijnacademie en ervaren begeleider van wijn & spijs-avonden. Uitgangspunt bij het wijn & spijs-avontuur is de theorie van Peter Klosse, restaurateur en internationaal erkend smaakdeskundige.
Na een korte inleiding worden 4 hapjes/kleine gerechten geserveerd, in combinatie met telkens 2 tot 3 wijnen. Doel hierbij is om aan de hand van een proefschema tot een beoordeling van de verschillende combinaties te komen. De ervaring leert dat een wijn & spijs-avond de ideale plek is om ervaringen uit te wisselen en tot nieuwe ontdekkingen te komen.
Tip: houd bij de avondmaaltijd op 16 mei rekening met de hapjes/kleine gerechten die ‘s avonds worden geserveerd.
Wellicht tot ziens op dinsdag 16 mei!
€ 37,50
Stuk
Huidige voorraad: 20
Etiketinformatie
- Land van Herkomst
- Nederland
Reviews
Schrijf een reviewEr zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product